Zorginstellingen & wederverkopers

Open voor samenwerking

Wederverkopers

Behoort je winkel tot een keten van gezondheidswinkels? Ben je groothandelaar of distributeur van natuurlijke zelfzorg producten? Werkzaam in een natuurapotheek?

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot verkoop van onze producten te bespreken.

Zorginstellingen

Als zorgprofessional ben je begaan met het welzijn van je patiënten. Je wordt benaderd met een hulpvraag en wil je patiënten uiteraard zo goed mogelijk helpen. Wij willen je hierbij graag ondersteunen met onze producten. De natuurlijke producten, die je via de webshop kunt aanschaffen, hebben een wetenschappelijke basis. Zij hebben allen hun eigen meerwaarde op het gebied van gezondheidsbevordering. De producten voldoen aan de daarvoor geldende wet- en regelgeving.

Specifiek: Hyperoil®
Ben je werkzaam als zorgprofessional in een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum en geïnteresseerd in de mogelijkheden van Hyperoil voor de behandeling van ernstige aandoeningen, zoals doorligwonden, zweren, diabetische voetwonden of brandwonden?

Lees de clinical cases: clinical cases

Specifiek: H3
Interesse in H3 geozoniseerde gel voor de behandeling van stoornissen in de bloedsomloop, gekenmerkt door pijn en oedeem?

Mail of bel ons. Wij gaan graag in gesprek.