Gezondheid, Natuurlijk

Hyperoil® helpt tegen muggenbeten


Bad timing! Was ik vannacht net in slaap gevallen en toen begon het gezoem. Mmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Het laken strak over me heen getrokken, blijf ik doodstil liggen. Het is het proberen waard. Het helpt niet. Die zoemende mini terrorist heeft het op mij gemunt. Waarom niet op mijn partner? Bloed tappen bij hem is echt veel makkelijker, mug. Why me? Die fragiele, zespotige wezentjes met zuigsnuit, ze weten wel wie ze pakken.

Midden in de nacht ga ik uit bed om wat woorden te typen op de Mac. Ik vind het zo leuk om mijn eerste stapjes op het blogterrein te zetten, dat ik de mug helemaal vergeet.

Hyperoil helpt
Snel weer naar bed. Ik val in slaap en word krabbend wakker. De zoemende mini terrorist heeft me te grazen genomen op mijn blootliggende arm. Wat een jeuk! Niet krabben, zeg ik in mezelf. Weer uit bed. Hyper(icum)oil gel op de muggenbult. Het helpt vrijwel direct. Ik val weer in slaap. Wat ben ik blij, dat ik Hyperoil heb ontdekt. De combinatie van het desinfecterende Neem en het kalmerende Hypericum, doet haar werk. Cool!

Niet krabben
De nacht is voorbij. De mug is nu een bloedvlek op mijn witte laken. Eventjes sta ik stil bij haar dood. Ieder beest of beestje in nood, wordt altijd door mij gered, maar voor muggen maak ik een uitzondering. Ik weet het, maar sorry mug, ik werk niet mee aan je bloeddorstige actie. Jij toch ook niet? Zelfs na haar dood, kan de mug je nog terroriseren. Laat het niet gebeuren. Bied weerstand aan je zo begrijpelijke behoefte om te krabben.

Met Hyperoil is de jeuk snel verdwenen 
En bied weerstand aan de chemische producten, die de fabrikanten je graag willen laten gebruiken. Neem Hyper(icum)oil gel, smeer het op je muggenbult en de jeuk is snel weg.

De ventilator is vannacht mijn beste vriend. En Hyper(icum)oil!

x, Marga