Gezondheid, Natuurlijk

Een glimlach voor je huid, deze Shea Butter Nilotica!

Onze Shea Butter Nilotica begint een favoriet te worden. Fijn dat we er al aardig wat mensen blij mee hebben kunnen maken!

Waarvoor gebruiken ze het dan?

Huid
Een paar weken geleden, sprak een mevrouw die ik ken van de yoga, mij aan omdat ze wist dat ik Van Nature Anders “ben”. Ze wees me op haar rode gezichtshuid en zei me dat de dokter had gezegd, dat ze aan de antibiotica moest. Ze had rosacea. Dat is een chronische, niet besmettelijke huidaandoening in het gezicht, die meestal tussen het 30een 50levensjaar voorkomt. Met name bij vrouwen. Kenmerken zijn felrode verkleuringen. Ze was inmiddels (met tegenzin) met de antibiotica kuur begonnen en had erg veel last van een trekkerige, droge huid. Bovendien had de dokter gezegd dat ze de antibiotica kuur nog een aantal maanden moest volhouden wilde ze enig resultaat behalen.

Ze voelde zich hier erg rot bij. Zo lang aan de antibiotica? Nee, dat wilde ze zeker niet. Een trekkerige huid? Nee, dat wilde ze ook zeker niet.

Maar wat dan wel?

Shea Butter Nilotica
Ik vertelde haar dat ik geen dokter ben, maar als ze openstond voor een alternatief, dat ze dan haar gezicht gerust kon insmeren met onze 100% natuurzuivere Shea Butter Nilotica. Het is rijk aan vitamine A, D, E en F. Het ondersteunt het herstellend vermogen van je huid, gaf ik haar aan. Het proberen waard! Haar glimlach sprak boekdelen. Ze wilde het zeker proberen. Voorzichtig voegde ik er nog aan toe, dat ik niet wist hoe de antibiotica kuur en de Shea Butter Nilotica op elkaar zouden reageren. Ze moest zich niet door mij laten overtuigen, maar gewoon naar haar gevoel luisteren.

Blij met mijn oprechtheid
Ze was heel blij met mijn oprechte reactie en heeft dezelfde avond een blikje goodness in de webshop van Van Nature Anders besteld. Omdat ze niet zover bij me vandaan woont en ik met haar te doen had, heb ik het product de volgende dag bij haar in de brievenbus gedaan. Oh, wat was ze blij toen ik haar de volgende week weer zag bij de yoga. Ze wees me op haar huid. “Moet je kijken”, zei ze. “Wat een rustige huid. M’n gezicht voelt gewoon weer heel prettig aan. Wat ben ik blij met jouw Shea Butter Nilotica”.

Zij was blij en ik ook! Het voelt goed om een ander te kunnen helpen. Nou heeft natuurlijk niet iedere gebruiker van onze heerlijke Shea Butter Nilotica, last van rosacea.

Anti-aging wondercrème
De meeste gebruikers, passen het toe als dag- of nachtcrème en zijn daar heel blij mee, heb ik mij laten vertellen. Of eigenlijk weet ik dat ook wel. Ik gebruik het zelf ook dagelijks. Het is ook zo fijn in het gebruik!

Ontdek het zelf
Probeer ook zelf onze verrassende, rijke en romige Shea Butter Nilotica met haar zeldzame eigenschappen eens. Deze anti-aging wondercrème vol met vitamines, ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. De fluweelzachte butter, die alleen in de afgelegen gebieden van Oost-Afrika wordt geproduceerd, smelt op je lichaam, waar het tot diep in de huid z’n werk doet. Het trekt sneller in dan de traditionele Sheaboter en je huid voelt zijdezacht aan. Het werkt fantastisch!

Duurzaam geproduceerde, 100% pure weldaad voor je huid
Onze Shea Butter Nilotica is 100% puur zonder toevoegingen en is biologisch, rechtstreeks uit de natuur. Het enige ingredient is de Butyrospermum parkii nilotica (shea butter nilotica). De Shea Butter is duurzaam geproduceerd. Het is op natuurlijke wijze gewonnen en ondergaat geen raffinage. De vrouwen, die de vruchten oogsten, verzamelen de gevallen vruchten van de Shea bomen. Deze worden in de zon gedroogd en vervolgens naar een fabriek gebracht waar ze worden verwerkt tot onze zachte, weldadige Shea Butter Nilotica. Onze butter heeft een hele subtiele, lichte geur. Nootachtig en een beetje zoet.

Pas Shea Butter Nilotica dagelijks toe op je gereinigde, het liefst nog een beetje vochtige huid. Je huid voelt direct verzorgd, zachter, soepeler en gladder aan. Probeer het zelf! https://vannatureanders.nl/shop/shea-butter-nilotica/

Een warme, natuurlijke groet!

x, Marga