Gezondheid, Natuurlijk

Pigmentvlekken behandelen? Natuurlijk!

Pigmentvlekken of ouderdomsvlekken komen vaak voor. Bijna iedereen vanaf middelbare leeftijd heeft wel één of meer van die donkere vlekjes op de huid. Maar ook jongeren kunnen al last hebben van pigmentvlekken. Ze ontstaan namelijk vooral op een huid, die veelvuldig is blootgesteld aan de zon en dat gegeven staat weer los van je leeftijd. Mocht jij er ook last van hebben, dan is de kans groot, dat ze bij jou zichtbaar zijn op je handen, je hals of je gezicht. Het zijn meestal kleine donkere vlekjes, maar vaak dus wel lastig te verbergen!

Ook ik ontkom er niet aan. Ze zijn ontsierend. Vind jij dat ook?

Wat kun je eraan doen?
Als je ze eenmaal hebt, dan zijn er verschillende cremes op de markt, die je helpen om de zichtbaarheid van je pigmentvlekken te verminderen. Of behandelingen mogelijk in een huidkliniek.

Cremes
Cremes die werken tegen pigmentvlekken, zijn vaak duur. Bedragen van € 20,- tot € 50,- euro per tube of potje, kom je regelmatig tegen. En wat zit erin? Welke ingrediënten zorgen ervoor dat je pigmentvlekken verminderen? Het staat er vaak niet bij op het Internet. Je zult naar de winkel moeten om een product ter plekke te bekijken en te lezen welke ingrediënten erin zitten.

Behandelingen in een huidkliniek
Je kunt je pigmentvlekken ook laten behandelen in een huidkliniek. Zo is er een depigmentatiebehandeling mogelijk, een chemische peeling of een laserbehandeling. Allemaal dure behandelingen. Bedragen van € 50,- van een enkel plekje tot aan € 250,- voor een groter gebied, zijn heel gebruikelijk.

Waarom zou je voor Solvecz creme kiezen?

Wat doet Solvecz creme voor je?
Solvecz ondersteunt het herstellend vermogen van je huid. Solvecz creme vervaagt de zichtbaarheid van bestaande pigmentvlekken met als resultaat een egalere, gezonde teint. Vitamine E houdt de huid elastisch en beschermt de huid tegen weersinvloeden. Aloë vera is vochtinbrengend.

En dat voor slechts € 9,95. Je hebt dan een fijne creme die je pigmentvlekken zichtbaar vervaagt. Boordevol natuurlijke ingrediënten inclusief de informatie over deze natuurlijke ingrediënten. Je kunt er meer over lezen op de productpagina.

Tot slot. Solvecz creme ruikt ook nog eens prettig (in tegenstelling tot vele andere cremes).

Ik zou zeggen; gewoon op je badkamer tafel zetten en gebruiken wanneer je het nodig hebt. Je huid zal je, zichtbaar dankbaar zijn.

Succes!

x, Marga