Over Ons

Eén met de natuur

Marga Sikkema

Founder

In de ziekenhuizen, waar de Nederlandse distributeur en ik het natuurlijke productassortiment Hyperoil® onder de aandacht brachten, kregen wij uiteindelijk een afwijzende reactie. Dit is wat men zei:

Jullie producten zijn interessant, maar het ontbreekt ons aan capaciteit om hier verder aandacht aan te besteden. ”Natuurlijke producten hebben bovendien de associatie met alternatieve geneeswijzen“. “Dat staat ons in de weg”,

Jammer, maar wel begrijpelijk. Ze konden in feite niet anders. Ziekenhuizen zijn helaas niet ingericht op het werken met natuurlijke producten. Ze werken van oudsher met chemische producten.

Wij speelden al langer met de gedachte om Hyperoil® rechtstreeks aan de consument aan te bieden en dit was bij uitstek het moment. Van Nature Anders werd geboren.

Van Nature Anders ben ik. Ondernemer in hart en nieren. Altijd bevlogen om echt iets goeds te kunnen betekenen voor andere mensen. Sinds het jaar 2000 bedenk ik allerlei concepten en zet ze in de markt. Daarin werk ik samen met professionals.

Als er vragen zijn, dan kan ik snel handelen. Of ik beantwoord je vraag zelf of ik speel deze door aan de producent van de producten en/of de aan het product gelieerde arts. Zo probeer ik de lijnen kort te houden en je snel verder te helpen. Je kunt me bereiken via het contactformulier, via de telefoon of via de app.

Met een natuurlijke groet,

Marga

Missie

Van Nature Anders staat voor het aanbieden van natuurlijke zelfzorgproducten voor huid, haar, spieren en gewrichten. Producten, die zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Vrij van parabenen. Vrij van vaseline. Niet getest op dieren. Zonder dierlijke ingrediënten. Wij bieden natuurlijke alternatieven voor chemische zelfzorgproducten. Dit doen wij vanuit drie kernwaarden:

1) Openheid
2) Sociale bewogenheid
3) Liefde en respect voor mens en dier

Visie

Van Nature Anders wil een verandering in de maatschappij teweegbrengen van het denken en handelen vanuit chemische oplossingen, naar het denken en handelen vanuit natuurlijke oplossingen. Hierbij laten wij ons leiden door twee principes:

1) Bieden van goede, natuurlijke zelfzorgproducten en
2) Delen van kennis over de werking van de natuurlijke ingrediënten

“The earth has its music for those who will listen”