Gezondheid, Natuurlijk

Yessssss!


Niet op willen vallen. Een ander altijd belangrijker vinden dan mezelf. En daarnaar handelen, vaak ten koste van mezelf. Toch apart voor iemand die zichzelf altijd aardig slim vindt. Noem het maar gewoon naïef, want dat was ik toen toch?

Mijn zelfgekozen houding van niet boven het maaiveld uitsteken en mijn naïviteit hebben me de afgelopen jaren niet zoveel opgeleverd. Ga nou gewoon staan voor datgene waar je in gelooft, zei ik regelmatig tegen mezelf. Maar ik deed het niet. Althans, ik deed het wel binnenskamers en bij mijn vrienden, maar verder dan dat kwam ik niet. Tijd voor actie? Ja! Het werd tijd voor verandering. De hoogste tijd.

Webshop
En ja, this time I did it! Mijn eigen webshop is een feit. Met natuurlijke producten, waar ik achter sta. Van producenten met een verhaal. Een verhaal van doorzetten. Niet opgeven.

Waarom?

Natuurlijke zelfzorgproducten
Er is een alternatief voor chemische producten. Natuurlijke producten! Voor jouw en mijn welzijn. Natuurlijke producten voor je huid, je haar, je spieren, pezen en gewrichten. Neem bijvoorbeeld Hyper(icum)oil of H3 gel van producent R.I. Mos of de producten van Phyto Health. Het begin is er, maar er komt nog meer. Meer natuur voor herkenbare, dagelijkse en minder dagelijkse situaties. Let maar op!

Focus
Tjonge jonge, was dat nou zo moeilijk? Ja! Alles heeft zijn tijd nodig. “Voor alles is het juiste moment”, zeg ik wijselijk tegen mezelf. Het zal vast nog weleens gebeuren dat ik de bescheidenheid kies. Maar dan verwacht ik dat jij mij erop wijst.

Let’s focus on good things to happen!

x, Marga