Gezondheid, Natuurlijk

In de hoofdrol: Hyperoil®


In mijn gedachten zeg ik “sorry voor de naam Hyperoil”. De naam klinkt bijna chemisch, maar het is toch echt een natuurlijk product voor de behandeling van ziektes en aandoeningen van de huid, met Azadirachta Indica (neem) en Hypericum perforatum (sint-janskruid) in de hoofdrol.

Huidproblemen
Je herkent het vast wel. Je hebt een hectische levensstijl, stress, je voeding kan beter of je hebt aanleg voor een bepaald ziektepatroon. Voor je er erg in hebt, heb je een huidaandoening.

Hyperoil® werkt bij huidaandoeningen.

Al enige tijd word ik zelf geteisterd door huidproblemen. Alsof er “van boven af” wordt beslist dat ik zelf ook aan de slag moet met de serie producten waar ik zo enthousiast over ben. Ik word uitgedaagd. Mijn eczeem, eelt, de schimmelnagel van mijn linker teen, het zwemmerseczeem tussen een paar tenen van mijn linkervoet, een wrat op mijn rechterkuit, een schaafwond en muggenbulten. Het komt allemaal voorbij. Een klein beetje Hyperoil® olie of Hyperoil® gel per keer op mijn aangedane huid, doet goed zijn werk.

Bemoedigend resultaat
Het resultaat is bemoedigend! Geen last meer. Zelfs de wrat begint al kleiner te worden. Ook melden zich steeds meer vrienden en kennissen met vragen over wat Hyperoil® kan doen voor hun huidproblemen.

Hyperoil® gerelateerde vragen en oplossingen hangen in de lucht!

Grootste orgaan
Je huid is het grootste orgaan van je lijf. Het is je eerste verdediging tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Maar je huid is veel meer. Zonder huid zou je als mens niet kunnen bestaan. Het is dus heel belangrijk, dat je je huid goed verzorgt en huidproblemen, net als ik, direct aanpakt.

Van acne tot zweren
Van eenvoudige huidaandoeningen, zoals acne, eczeem, eelt, insectenbeten en schaafwonden tot complexe huidaandoeningen, zoals bestralingswonden, diabetische voetwonden en zweren. Je behandelt ze (al dan niet ondersteund door je behandelend specialist) met Hyperoil®, gemaakt van Neem en Hypericum.

Ingrediënten
De ingrediënten Neem en Hypericum in Hyperoil®, werken op natuurlijke wijze samen voor de regeneratie van je beschadigde huid. Acute fase? Onderhoudsfase? Je kunt rekenen op de hulp van de Hyperoil® olie en Hyperoil® gel producten.

x, Marga