Genitale jeuk

.

Selecteer

Genitale jeuk

Hyperoil® werkt kalmerend.

Genitale jeuk kan zonder onderscheid voorkomen bij vrouwen en mannen in elke leeftijdsgroep. Ze veroorzaken pijn, beïnvloeden de normale dagelijkse activiteiten en maken je zenuwachtig, om nog maar te zwijgen over de psychologische taboes.

Genitale jeuk wordt vaak geassocieerd met candida-infectie, maar het is kenmerkend voor veel seksueel overdraagbare ziekten. Andere oorzaken van jeuk kunnen verband houden met menopauze, diabetes, gebruik van antibiotica of anticonceptiemiddelen, stress.

Jeuk kan zowel uitwendig als inwendig in het vaginale slijmvlies voorkomen. Symptomen zijn: pijn, oedeem, congestie, slijmerige afscheiding, het intense jeuken.

Hoe pas je het product toe?

Tijdens de acute fase (plusminus de eerste 5 dagen), is het aan te bevelen om ’s ochtends en ’s avonds en na elke hygiënische stop, Hyperoil® GEL aan te brengen. Als de jeuk ook inwendig is gebruik je de applicator. Vervolgens schakel je gedurende ten minste 15 dagen over op één dagelijkse dosis (bij voorkeur ’s avonds) en na de hygiëne. Dit doe je totdat de symptomen zijn verdwenen.

Maak geen misbruik van de hoeveelheid toe te dienen product.
Het gebruik van een kleine hoeveelheid per toepassing is voldoende.