Fistels en anale/vaginale kloven

.

Selecteer

Fistels en anale/vaginale kloven

Hyperoil® kalmeert en bevordert de weefselregeneratie.

Het gaat om een kleine, maar diepe huiderosie, die vrouwen en mannen zonder onderscheid in elke leeftijdsgroep, treft. De talrijke zenuwuiteinden in de getroffen gebieden maken de aandoening bijzonder irriterend en pijnlijk.

De scheuren kunnen inwendig zijn, wanneer ze zich boven de anale sluitspier vormen, en uitwendig, wanneer ze zich ter hoogte van de sluitspier vormen.

De oorzaken die bijdragen aan de vorming ervan zijn divers, zoals: aambeien, aanzienlijke constipatie, zwangerschap, hormonale veranderingen, psychologische stress, roken en slechte voeding.

De meest voorkomende symptomen zijn: bloedingen, pijn, oedeem, congestie, verzakking, anale jeuk, slijmlekken, gevoel van anaal ongemak.

Hoe pas je het product toe?

Tijdens de acute fase (circa de eerste 5 dagen) is het aan te raden om Hyperoil® GEL ’s ochtends, ’s avonds en na elke hygiëne met de applicator aan te brengen. Vervolgens schakel je gedurende minimaal 15 dagen over op één dagelijkse toediening (bij voorkeur ‘s avonds) en na de hygiëne. Dit tot de symptomen zijn verdwenen.

Maak geen misbruik van de hoeveelheid toe te dienen product.
Het gebruik van een kleine hoeveelheid per toepassing is voldoende.