Buitenoorontsteking

Otitis Externa

Selecteer

Buitenoorontsteking

Hyperoil® werkt kalmerend.

Otitis (gehoorgangontsteking) is een ontstekingsproces van infectieuze aard, dat het oor aantast. Het kenmerkende symptoom van otitis is oorpijn, die meer of minder intens kan zijn en vergezeld kan gaan van specifieke symptomen die afhankelijk zijn van het gebied van het oor dat door het ontstekingsproces wordt beïnvloed.

Otitis Externa (ontsteking van de oorschelp en/of de uitwendige gehoorgang): Bij aanraking van het oor ontstaat pijn, die vaak wordt veroorzaakt door bacteriën of schimmels, die zich gemakkelijk verspreiden in een vochtige omgeving.

Otitis Media (middenoorontsteking): Pijn is spontaan en wordt verergerd door acupressuur. Er is altijd een besmettelijke oorzaak, die resulteert in de aanwezigheid van zuiver materiaal in de externe gehoorgang. Raadpleeg altijd uw specialist als er veel pus is. In extreme gevallen kan de pus het trommelvlies perforeren en uw gehoor beschadigen.

Otitis Interna (binnenoorontsteking): Bekend als labyrintitis. Het veroorzaakt duizeligheid en evenwichtsverlies, gepaard gaande met misselijkheid en braken.

Hoe pas je het product toe?

Zodra je pijn in je oor voelt, breng je tweemaal per dag 1 druppel Hyperoil® OLIE aan tot je symptomen aanzienlijk zijn verminderd. Vervolgens kun je overschakelen op één enkele dagelijkse toepassing (bij voorkeur ’s avonds) tot het letsel volledig is verdwenen.