Aambeien

Hemorroïden

Selecteer

Aambeien

Hyperoil® werkt kalmerend en helpt oedeem te verminderen.

Hemorroïden zijn een veel voorkomende ziekte die het welzijn van vrouwen en mannen zonder onderscheid in elke leeftijdsgroep, beïnvloedt. Ze veroorzaken pijn, conditioneren de normale dagelijkse activiteiten en maken je zenuwachtig, om nog maar te zwijgen van de psychologische taboes.

Het zijn verwijdingen van de talrijke bloedvaten die het anale kanaal omarmen, die in bepaalde situaties opzwellen en pijn veroorzaken.

De oorzaken die bijdragen aan de vorming van aambeien zijn divers: aanzienlijke verstopping, zwangerschap, hormonale veranderingen, psychische stress, roken en slechte voeding.

De meest voorkomende symptomen zijn: bloedingen, pijn, oedeem, verstopping, verzakking, anale jeuk, slijm lekken, gevoelens van anaal ongemak.

Hoe pas je het product toe?

Hyperoil® is geïndiceerd voor de behandeling van uitwendige en inwendige aambeien. In het laatste geval raden wij het gebruik van de bijgeleverde applicator aan. Gedurende de acute fase, breng je Hyperoil® GEL ’s ochtends en ’s avonds aan en na elke hygiënische stop. Dit doe je gedurende de eerste 5 dagen. Daarna schakel je gedurende ten minste 15 dagen, over op één dagelijkse toediening (bij voorkeur in de avond) en na de hygiëne, totdat de symptomen verdwijnen.

Maak geen misbruik van de hoeveelheid toe te dienen product.
Het gebruik van een kleine hoeveelheid per toepassing is voldoende.